FbPixel

#irodaház

Iroda enteriőr: a jó design megoldás egy problémára

Nincs könnyű dolguk a bérbeadóknak, ha a bérlők és az irodában dolgozók minden igényének meg akarnak felelni, emellett pedig a fenntartható környezet és a koronavírus kapcsán az új kritériumoknak is szeretnének eleget tenni. 

Környezetbarát szempontok nélkül nincs sikeres irodaprojekt

Egy új irodaépület kialakítása során számos tényezőt kell szem előtt tartani, ha a könnyű értékesítés a cél – már ha létezik ilyen, hogy könnyű értékesítés. A kritériumok hosszú listáján évről évre egyre előkelőbb helyet foglal el a fenntarthatóság, ami ma már nélkülözhetetlen egy sikeres irodaprojekthez.

A budapesti irodapiac 39 ezer négyzetméterrel nőtt

...tavaly a negyedik negyedévben. 2020 Q4-ben négy irodaépület - a Váci Greens E irodaház, a Szervita Square, a Csalogány 43 irodaterületei és az Alphagon irodaház - átadásával 38 850 négyzetméterrel bővült a budapesti modern irodapiaci állomány - közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF)

Öntsünk tiszta vizet a pohárba: teendők a vízhálózat újbóli beüzemeléséhez

A koronavírus terjedésének csökkentése érdekében számos cég állt át teljes home office-ra. A nyitás után azonban újból használatra kész állapotba kell hozni a munkahelyeket, és ez a vízhálózatot is érinti.

Miért bízza profikra? - 4 érv a hivatásos takarítók mellett

A vállalkozások fejlődésének sarkalatos pontja a tiszta környezet, hiszen mindenki szívesebben választ olyan munkahelyet, ahol a feladataira koncentrálhat és nem kell aggódnia a por, a fertőzések vagy az allergia miatt.

Legyen természetes a megfelelő fényerő!

Az új irodaházak esetében már a tervezőasztalon megoldott, hogy minél több természetes fény jusson a munkaterekbe. De mi a helyzet a régebbi épületekkel? Adott keretek között hogyan lehet jól és költséghatékonyan kihasználni a természetes fényt?

Indóháztól a Nyugatiig – Budapest egyik legrégebbi pályaudvara

A Nyugati pályaudvar a főváros egyik legnagyobb forgalmú közlekedési csomópontja, ahol tartottak már koncertet és filmforgatások helyszínéül is szolgált. Fenntartása nem egyszerű feladat, de mára már közel 144 éve üzemel a város egyik legfontosabb létesítménye.

Tudjuk, mire vágynak – Valós bérlői igények

A modern irodaépületek igyekeznek a bérlők minden igényét kielégíteni, még azokat is, amikről talán maguk a bérlők sem tudnak. Lehet, hogy a kevesebb ez esetben is több? A Cushman & Wakefield 132 döntéshozó bevonásával felmérést készített, hogy kiderüljön: mik a legfőbb bérlői szempontok!

Új környezettudatos irodakomplexum épül a város szívében

Bár a tervezett irodaház egyik legnagyobb előnye kiváló lokációja, a bérlők számára további részletek tehetik még vonzóvá a HOP Passage-t. Az fmbusiness.hu facility management hírportál beszámolója az új, 32 000 négyzetméteres budapesti irodáról. 

3 tipp a parkolóház karbantartásához

Talán sok létesítményüzemeltető számára nem toplistás teendő a garázs vagy parkolóház karbantartása, pedig sokat hozzáad egy épület értékéhez, minőségéhez.