FbPixel
2023 december 01.

Ingatlan

Indulhat az elektronikus ingatlan-nyilvántartás

Készen áll a bevezetésre az elektronikus ügyinézést biztosító ingatlan-nyilvántartás, a papíralapú rendszert 2024 decemberére teljes mértékben fölválthatja a digitális nyilvántartás - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szerdán Budapesten, az E-ingatlan nyilvántartás projekt záró rendezvényén.

Így fog kinézni a Váci út-Árpád híd környéke

Elkészültek az MBH Bank új székházának látványtervei. A három toronyból álló épületegyüttes két, székház funkciót betöltő tornya már 2026 végére felépülhet – jelentette be az MBH Bank.

Két új irodaházzal bővült a budapesti irodaállomány a harmadik negyedévben

FM Business - irodakínálat, Budapest. A budapesti irodaállomány két új irodaházzal, összesen 13 460 négyzetméterrel bővült az idei harmadik negyedévben; a teljes budapesti modern irodaállomány csaknem eléri a 4 millió 345 ezer négyzetmétert - közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF)az MTI-vel.

Az MNV napelemes rendszert telepített a Groupama Arénára - videó

FM Business - napenergia, létesítményüzemeltetés. A beruházás eredményeként a Groupama Aréna villamosenergia igényének részbeni kielégítésére összesen 499 kW névleges teljesítményű napelemes rendszer kiépítése valósult meg. A beruházás keretében kettő darab villamoshálózatra csatlakozó csatlakozási pont került kiépítésre 222 kW és 195 kW AC oldali teljesítménnyel -

Vitathatatlan a webshop népszerűsége, de nem aggódnak a bevásárlóközpontok

FM Business - létesítményüzemeltetés. Az e-commerce megoldások felfutása miatt sokan gondolhatták úgy a kereskedelemben, hogy a hagyományos üzleteknek bealkonyul. A vásárlók azonban, úgy tűnik, másként vélekednek és nem hajlandóak lemondani arról az élményről, amit csak a bevásárlóközpontokban élhetnek át – mondta lapunknak a MOM Park

A Liberty irodaházba költözik az eMAG-Extreme Digital

FM Business - ingatlanhírek, irodaházak világa. A WING fejlesztésében épülő multifunkcionális Liberty Irodaház 3800 négyzetméternyi irodaterületére írt alá hosszú távú bérleti szerződést az eMAG-Extreme Digital – tudta meg az fmbusiness.hu.

Megnyílt Magyarország legnagyobb, modern luxus koncepciójú Mercedes-Benz szalonja Fóton

Megnyitotta Magyarország legnagyobb alapterületű, speciális kialakítású, digitális megoldásokkal felszerelt luxus Mercedes-Benz szalonját Fóton a Jász-Plasztik Autócentrum. A létesítmény közel hatmilliárd forintos beruházással valósult meg - tudta meg az fmbusiness.hu.

Átadták Európa egyik legkorszerűbb hírközléstechnikai mérőkomplexumát

FM Business - NMHH. Átadták az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Esztergomi úti új, többfunkciós műszaki épületét. A közel 15 000 négyzetméteres épületegyüttesben egyedülálló EMC-mérőlabor és a hozzá tartozó mérőkamrák, szerverközpont, konferenciaterem, mélygarázs és irodák is helyet kaptak.

Jót tett a koronavírus-járvány után megnőtt parkolási forgalom a BIF-nek

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) adózott eredménye az első fél évben 2,623 milliárd forint volt, ami 482,04 millió forinttal maradt el az egy évvel korábbitól - közölte a BIF a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Városi környezetbe illeszkedő transzformátorállomás Kelenföldön

FM Business - energia. A létesítmény különlegessége, hogy a zöldtetővel rendelkező épület tökéletesen illeszkedik a városi környezetbe, körülötte parkosított közösségi terek épültek, homlokzatát csaknem 5000 porcelán- és üvegszigetelő díszíti.