FbPixel

fmbusiness.hu cikkjei

fmbusiness.hu
464 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.

Török üveggyár - Kaposvár történetének legnagyobb zöldmezős beruházása

Egyidejűleg három gyár is épül Kaposváron, ilyen még nem volt a városban - adta hírül a somogyi vármegyeszékhely polgármestere a Facebook-oldalán.

Megújult a csónakkikötő Balatonudvariban

A létesítési engedély 79 csónakhely létrehozására ad lehetőséget. Mint azt az fmbusiness.hu megtudta, a megújult létesítmény elektromos töltési lehetőséget is biztosító kikötőben.

Csütörtöktől újra üzemel a debreceni repülőtér

A debreceni nemzetközi repülőtér várhatóan július 18-án csütörtökön, helyi idő szerint éjjel nulla óra harminc perctől ismét fogadja a Debrecenbe érkező és onnan induló járatokat - közölte a repülőtér szerdán az MTI-vel.

Aktív a nyár a hazai ingatlanpiacon

Mi volt a legnépszerűbb ingatlanvásárlási motiváció az elmúlt időszakban? És miért adták el a budapesti ingatlanokat? Az fmbusiness.hu cikkéből kiderül.

Több mint húsz intézményhez telepített napelemrendszert a szegedi önkormányzat

Huszonegy intézményhez telepített napelemrendszert a szegedi önkormányzat, a beruházással jelentősen csökkenthető a vásárolt villamos energia mennyisége.

Növekedett az elektromos töltőberendezések száma, miközben csökkent a töltések száma

Magyarországon 2 507 darab engedélyköteles tevékenység keretében üzemeltetett töltőberendezést tartott nyilván a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2023-ban - tudta meg a létesítményüzemeltetési hírportál, az fmbusiness.hu.

Az üveg átalakította azt, ahogyan ma az épületekről gondolkodunk

Egy cég friss projektjét a fenntarthatóság és az energiahatékonyság inspirálta: a fűtő üveg szerkezetébe napelemeket is beépítettek, hogy megtermelhesse magának a működéséhez szükséges energiát.

Acélművészeti kiállítás Kecskeméten

A Kecskeméti Acélszobrászati és Képzőművészeti Szimpozion (KASZ+) nemzetközi alkotótáborban készült alkotásokból nyílt kiállítás az IQ Kecskemét irodaházban – tudta meg az fmbusiness.hu.

Felújították és látogatható a Tisza-kastély

Három éven át tartó felújítást követően látogatható a Tiszák egykori geszti otthona, benne a család történetét és mindennapi életét bemutató állandó kiállítással - tájékoztatta NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. az MTI-t.

AI az ingatlanüzemeltetésben

A mesterséges intelligencia alkalmazásának számtalan módja lehet a facility management területén is, azonban nem lehet figyelmen kívül hagyni ma még a technológia jelentette kockázatokat.