FbPixel
Épületüzemeltetés

Komoly kínálat volt a létesítménygazdák szakmai reggelijén

Komoly kínálat volt a létesítménygazdák szakmai reggelijén

Új tagok köszöntése és ESG előadások a májusi létesítménygazdálkodási reggelin. Az fmbusiness.hu gyors összefoglalója – előadói prezentációkkal - a LEO eseményéről.

Ismét új tagok csatlakoztak a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetségéhez (LEO). A szakmai reggelin Vágó László elnök, Pálfalvi Zsuzsa alelnök, Décsi Gábor alelnök, Schmidt József tiszteletbeli elnök és Istiván Rita főtitkár adták át az okleveleket.

LEO létesítménygazdálkodási reggeli, fmbusiness.hu hírek

A szövetséghez csatlakozott a REFLEX  Winkelmann GmbH magyarországi értékesítő irodája, amely német piacvezető cég fűtési rendszerek és víztechnológia területén. A cég képviseletében Geyer-Ehrenberg Szilveszter Zoltán magyarországi értékesítési vezető vette át az oklevelet, az energetikai munkacsoport tagja. A másik csatlakozó cég a FILANTROP Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai Nonprofit kft., amely országos lefedettségű, 70 éves, kéményseprőipari   tevékenységet végző vállalatát. A csatlakozási dokumentumot, az oklevelet Dongó József ügyvezető igazgató vette át.

LEO Facility Management reggeli - fmbusiness.hu FM hírek

ESG előadások FM-cégeknek

A fenntarthatóság már nem kérdés, része a létesítménygazdálkodási iparágnak. A májusi LEO szakmai reggeli mellé három ESG előadást tálalt a szövetség. A prezentációk a linkre kattintva megtekinthetők.

Bozsik Balázs PwC Magyarország Vezető Menedzser, ESG üzleti szolgáltatások - az ESG, mint rendszer, az ESG, mint várható követelmények.

Barta Zsombor Greenbors Consulting kft., Alapító Partner, HuGBC Nagykövet - az ESG szempontok ingatlan-specifikusan, leginkább létesítménygazdálkodók részére, mik lesznek a legfontosabb témák, változások.

Budai Henrietta CPI Hungary Sustainability Manager - az ESG iránylevek működő cégekbe történő beépülése.

További képes beszámolónk

leo_reggeli_2023_05_025 FM Business FM news

LEO szakmai reggeli - FM Business FM hírek

Létesítménygazdálkodási reggeli - FM Business hírek - fmbusiness.hu

Létesítménygazdálkodási szövetség szakmai reggelije FM-eknek - FM Business, fmbusiness.hu

leo_reggeli_fmbsuiness_hu

Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetség FM Business, fmbusiness.hu hírek

fmbusiness.hu
464 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.