FbPixel
Építési technológiák

Jön az év első Green Talk eseménye

Jön az év első Green Talk eseménye

Természetesen online, a téma a KNE, közel nulla energiaigényű épületek.  Január 28-án, 15 és 16 óra között rendezi meg a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) az év első, már hagyományosnak számító Green Talk eseményét. 

A Green Talk eseménysorozat 2012-ben indult útjára, eleinte szűkebb szakmai fórumként, de tavaly óta már a szélesebb érdeklődő közönség számára is megnyitották a szervezők. Ennek keretében havi-kéthavi rendszerességgel, minden hónap utolsó csütörtökén értekezhet a szakma az innovatív, zöld, fenntartható és emberközpontú építéssel kapcsolatos kérdésekről.

A közel nulla energiaigény (KNE) kritériumainak alkalmazási határideje kitolódott

Az év első ilyen eseményén, a Green Talk Online-on az új évben váratlanul megjelent rendeleteket vitatják meg a beszélgetés résztvevői Kurucz Regina építészmérnök segítségével. A közel nulla energiaigény (KNE) kritériumainak alkalmazási határideje kitolódott, és emellett még számos, az energetikai követelményeket érintő változás történt. Az előadó 12+1 pontba foglalva mutatja be az új előírásokat, melyeknek tematikája meglehetősen eltérő.

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, ami ezen az oldalon elérhető. A webináriumon résztvevők maximális létszáma 100 fő lehet, ezért az érdeklődőknek érdemes minél előbb leadni a jelentkezésüket.

fmbusiness.hu
464 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.