FbPixel

#technológia

Az intelligens megoldások nem csak irodába való visszatérést segítik

A információs technológia átszövi mindennapjainkat. Miért éppen az FM szektor napi munkája maradna érintetlen?

Az FM-szakma következő évei - 10 meghatározó trend

A világszerte jelenleg is zajló gazdasági, demográfiai és technológiai változások rövid időn belül hatással lesznek a létesítményüzemeltetők munkájára is. A versenyben az marad talpon, aki időben felkészülni az új kihívásokra.

2021 legnépszerűbb digitális FM-trendjei

A növekvő bérlői igények, valamint a költség- és energiahatékonysági törekvések arra ösztönzik a létesítményüzemeltetőket, hogy minél több innovatív technológiát alkalmazzanak. Soroljuk, mely digitális megoldások a legnépszerűbbek 2021-ben!

Digitalizáció az FM-szakmában: költségcsökkentő hatékonyságnövelés

Drasztikusan emelkednek a költségek létesítményüzemeltetésben is, éppen ezért jelentősen felértékelődtek azok a megoldások, amelyekkel a facility managerek időt, energiát, de legfőképpen pénzt spórolhatnak. Ennek egyik következménye, hogy a szakmában alapvetővé válik a digitalizáció.

A technológia lehet a valódi változás katalizátora

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a vállalatok fenntarthatósági tervei csak akkor lehetnek hatékonyak, ha kiterjednek mind az energiahatékonyság növelésére, mind a kibocsátások csökkentésére. Ez a kettős cél új technológiai beruházásokat tesz szükségessé, melyekkel hatékonyabbá tehető a vállalati ingatlan- és létesítménygazdálkodás, és csökkenthetők a költségek is.