FbPixel
Koronavírus

Oltóközpont lesz a montreali Olimpiai Stadion

Oltóközpont lesz a montreali Olimpiai Stadion

Egy újabb létesítménynek kellett beállni az oltóközpontok sorába. 

Nemrég írtunk arról, hogy egyre több létesítmény válik oltóközponttá. Nem kellett sokat várni, itt az újabb hír: ezúttal a montreali Olimpiai Stadion lesz a koronavírus elleni oltások egyik fő helyszíne Kanadában – számolt be az MTI az ötkarikás ügyekben járatos insidethegames.biz oldalra hivatkozva.

Ahol most oltanak, anno magyar gerelyhajító diadalmaskodott

A portál arról számolt be, hogy most fejeződnek be az újraszerelési munkálatok a sportlétesítményben, amely ezután válik az észak-amerikai ország kiemelt egészségügyi centrumává.

A stadion az 1976-os nyári olimpia fő arénájának épült, ez adott otthont az ötkarikás játékok nyitó- és záróünnepségének, továbbá az atlétikai versenyeknek is. Itt szerzett - világcsúccsal - olimpiai bajnoki címet Németh Miklós gerelyhajításban.

fmbusiness.hu
464 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.