FbPixel
2024 április 18.

#Mihalovics Réka

Nemzetközi Innovációs Díjatat kapott a Covid-19 Business Management&Operations Digital App

A Sodexo nyerte idén az IFMA (Nemzetközi Létesítményüzemeltetési Egyesület) Innovációs Díját egy olyan alkalmazás fejlesztéséért, amely nagyban hozzájárult az FM-szakma fejlődéséhez. Az applikáció gyors és hatékony válasz volt számos olyan problémára, amelyet a járvány vetett fel az ágazatban.

Disneyland, luxusszállodák és repterek - egészségügyi központok újragondolva

A járvány az egész világon térdre kényszerítette a turisztikai szektort. A gazdasági és egészségügyi nehézségekre a megoldást szinte mindenhol a lakosság tömeges beoltásában látják. Amerikában luxusszállodák, konferenciaközpontok, repterek és vidámparkok ajánlották fel létesítményeiket oltó- és tesztközpontok számára.

World FM Day (FM Világnap) - a létesítménygazdálkodási szakemberek munkájának elismerése

A World FM Day alkalmat ad annak a létfontosságú munkának elismerésére, amellyel a létesítményüzemeltetés és társterületeinek szakemberei világszerte hozzájárulnak a vállalkozások biztonságos működéséhez.

Június 3.: Az Év Irodája Piknik és Díjátadó, Kopaszi Gát

Az alap belépés ingyenes, az esti VIP díjátadóra az Öböl Ház tetőteraszára viszont jegyköteles.

Magyar siker: LEED Platinum minősítésű többfunkciós épület Budapesten

Közép-Európában eddig még egyetlen létesítménynek sem sikerült megkapnia a LEED legmagasabb szintű, Platinum minősítését, amelyet a Szervita téri többfunkciós épület érdemelt ki a közelmúltban. A Szervita Square Building nagyrészt irodákból áll, de helyet kapott benne 2900 négyzetméternyi üzlethelyiség és számos luxuslakás is.

Megvannak Az Év Irodái

A több mint 200 nevező között már megjelentek olyan versenyzők is, akik kész megoldásokkal reagáltak a (poszt) COVID kihívásokra. Mutatjuk a díjazottokat!